mountainbike

Elsker du at cykle? Der er noget helt særligt ved en dejlig cykeltur i den danske natur. Man kan føle sig fri og cykle lige præcis den vej, som man har lyst. Hvis du er en af de friske mennesker, som cykler flere kilometer til arbejde hver vej, så er det vigtigt, at man har en ordentligt cykel, der kan klare terrænet. Uanset om du vil have en racercykel eller en almindelig damecykel, så findes der mange modeller på markedet. Tjek det store cykelmarked ud og find netop den cykel, som du er nødt til at eje.

Værd at vide om cykelkøb:

Det er meget forskelligt hvor folk køber cykel henne. Man kan gå ned i helt almindelige cykelbutikker eller købe en cykel i butikker så som Bilka og THansen. Hvis man skal bruge cyklen dagligt, så kan det bedst betale sig at man giver nogle flere penge for den. Dette skyldes, at jo mere man giver for en cykel, jo bedre kvalitet har cyklen også. Hvis man cykler mange kilometer om dagen, så er det en god ide med en racercykel, som har nogle flere egenskaber der gør, at man nemmere kan klare svært terræn så som bakker. Billige cykler i Bilka koster omkring 1000-2000 kr., imens en kvalitetscykel i en cykelbutik koster mere end 2000 kr. Hvis man er i tvivl om hvilken slags cykel man skal have, så bør man klart spørge en cykelekspert til råds. På denne måde kan man hurtigt få et overblik over hvilke slags cykler, der kunne være relevante for en.

Sådan kan du få råd:

Når man gerne vil have en dyr cykel, så er det nødvendigt at spare op til den. Der er mange som ikke er tålmodige til at skulle vente. Da man kan foretage alt på internettet, så er det også muligt at kunne optage et billig lån. Det er forskelligt hvad de forskellige låneudbydere kan tilbyde af lån og derfor skal man lede lidt for at finde den bedste låneudbyder med de bedste lånebetingelser. Det behøves ikke at være flere tusind kr. du skal låne. Det er vigtigt, at man kan betale pengene tilbage igen. Det er forskelligt hvilken låneudbyder der er den bedste for den enkelte person, da man har forskellige krav til deres lånebetingelser.

MiniFinans er en låneudbyder, som man bør se nærmere på, hvis man gerne vil låne penge til drømmecyklen. Man kan låne penge fra 500 kr. til 12.000 kr. Inde på deres hjemmeside kan man skrive hvor mange penge man skal låne og kan derfra se hvornår pengene skal være betalt tilbage samt hvo meget det koster yderligere at have optaget lånet. De årlige omkostninger i procent vil også være oplyst. Hvis drømmecyklen koster 4000 kr., så vil man have 30 dage til at betale beløbet tilbage samtidig med, at man vil skulle betale yderligere 740 kr. for at have optaget lånet. Det er vigtigt, at man finder ud af om man har råd til at skulle betale pengene tilbage. Overholdes lånebetingelserne ikke, så bliver det hurtigt en meget dyrere cykel.

Tag et minilån hos Minifinans og køb den cykel du altid har drømt om!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *