indendørs fodboldsko

Når den udendørs fodboldsæson er slut, er der mange, der vælger at begynde at spille indendørs fodbold i stedet. Dette kan skyldes, at man gerne vil holde sin træning ved lige, men der er også et helt specielt sammenhold på et fodboldhold, som mange ikke vil undvære, når der er pause i udendørssæsonerne. Når man skal spille indendørs fodbold, så er det meget vigtigt, at du har de helt rigtige indendørs fodboldsko, ligesom det er vigtigt, at dine fodboldstøvler er de helt rigtige. Men det kan godt være svært at finde de helt rigtige indendørs fodboldsko, og derfor får du her nogle tips til, hvordan du finder dine indendørs fodboldsko.

Tre tips til når du skal købe nye indendørs fodboldsko

Når du skal købe dine nye indendørs fodboldsko, er det vigtigt, at du er opmærksom på pasformen. Jo bedre skoen passer til din fodtype, jo mere komfort vil der være til din fod, og du vil have mere følelse og sammenhæng mellem dine fødder og ankel. Med den rigtige pasform og den rigtige størrelse indendørs fodboldsko vil du få den bedste oplevelse, når du spiller indendørs fodbold. Dine skud og afleveringer vil desuden blive mere præcise og kontrollerede. Størrelsen på dine indendørs fodboldsko er den samme størrelse som dine almindelige sko. Det er dog bedst med indendørs fodboldsko, der sidder tæt på din sko fremfor løsere sko.

Det andet tip er at vælge en indendørs fodboldsko med sål kaldet Non Marking. Det er vigtigt, at du køber indendørs fodboldssko med denne sål, så du ikke farver eller efterlader sorte mærker på det underlag i hallen, som du spiller i. Det tredje og sidste tip til når du skal købe dine nye indendørs fodboldsko er, at sørge for at du har en god bevægelighed i skoene. Til indendørsfodbold er banerne mindre, end hvad du er vandt til, hvilket betyder, at du skal kunne lave mange hurtige vendinger både med og uden bolden. Med fodboldsko der har god bevægelighed, vil du have lettere ved disse hurtige vendinger på fodboldbanen.

Hvilket materiale skal du vælge til dine indendørs fodboldsko?

For at du kan få den ønskede komfort og kontrol over bolden, så er det også vigtigt, at du har fodboldsko i det rigtige materiale. Jo blødere materiale du vælger, jo bedre følelse får du med bolden. Det dyreste materiale som mange topmodeller er lavet af, er kængurulæder. Dette er meget blødt og let kvalitets læder, som former sig efter din fod. At materialet er så blødt, betyder også en kortere levetid for skoen. Et materiale der giver længere levetid for dine indendørs fodboldsko, er kalveskind. Dette materiale er tungere og mindre fleksibelt, men det er et mere hårdført materiale, som desuden også er billigere. Med disse tips til hvordan du finder indendørs fodboldsko, og råd til hvilket materiale du bør vælge, vil du kunne finde nogle indendørs fodboldsko, som passer perfekt til din fod og dit budget, så du kan få den bedst mulige oplevelse til indendørsfodbold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *