Rent drikkevand

Det kan være meget svært og irriterende at skulle bære rundt på flere liter vand i mange kilometer i ujævnt terræn. Hvor ville det bare være dejligt, hvis der fandtes en anden og meget nemmere og simpel løsning på problemet, så du aldrig behøver at fylde en vandflaske på din rejse ud i naturen.

Du er heldigvis ikke den eneste, der har tænkt den tanke, og der findes i dag mange forskellige måder, du kan garantere dig selv rent drikkevand på din tur.

Læs her tre gode råd til, hvordan du gør det, og hvorfor det er så vigtigt.

Naturen er din ven

Naturen er i sandhed din ven, når du bliver ét med den på din vandretur eller outdoor-eventyr.

Du bør først og fremmest undersøge, om du kan finde vand direkte fra naturen, som du kan drikke uden at filtrere eller noget lignende først med drikkesystem tilbehør.

Der er rigtig mange steder, hvor det slet ikke er farligt at drikke vandet fra naturen. Nogle steder er det endda så rent, at du har bedre af at drikke det end fra din vandhane derhjemme.

Hvis du er på vandretur i Norge eller et andet bjergrigt land, kan du med fordel søge mod høje sletter, hvor der måske har ligget is og sne på et tidspunkt.

Du vil elske at drikke rent og iskoldt smeltevand fra isen på toppen af bjerget, der har snoet sig ned ad lange åer og små vandløb.

I ni ud af ti tilfælde kan du sagtens drikke dette vand, og du skal blot medbringe en kop. I andre tilfælde kan det være en god idé at have noget drikkesystem tilbehør med.

Prioriter hyggen

Du skal altid prøve på at hygge dig så meget som muligt, uanset om du er alene eller omringet af dine venner og/eller familie.

Derfor kan du lette lidt af trykket på din ryg ved at udskifte de tunge vandflasker med et mere vægtvenligt outdoor drikkesystem tilbehør.

Det betyder altså, at når du først får de store flasker ud af rygsækken, kan der være plads til mange andre og meget mere hyggelige ting.

Du kan for eksempel tage et spil kort med på vejen – du kan spille kabale med dig selv, et sjovt kortspil med familien eller noget helt tredje med nogle fremmede, du kan møde på vejen.

Kun fantasien sætter grænser, og du bør virkelig prøve at pakke så klogt som muligt og så let som muligt. Lad derfor være med at tage et stort quizspil med, også selvom det kunne være sjovt.

Søg teknologien

Der er mange gode måder at få rent drikkevand på. Det er så utroligt vigtigt, at når du er fysisk og mentalt aktiv ligesom på et outdoor-eventyr, at du forholder dig hydreret og aldrig er tørstig på turen.

Hvis du har lyst til mere inspiration til ét sådant drikkesystem tilbehør, er der masser af muligheder for at finde ét.

Tag derfor på din næste outdoor-eventyr med højt humør og med et godt drikkesystem tilbehør.