Når dagen på arbejde eller studie er afsluttet, har mange danskere en fritidsaktivitet, der dyrkes for at koble af eller for at få den daglige motion. Mange har søgt væk fra de etablerede fodboldklubber, håndboldklubber og lignende, da dette kræver, at man deltager på bestemte tidspunkter på bestemte dage, hvilket kan være svært at forene med en hektisk hverdag.
Til gengæld er sportsgrene som cykling og golf vundet frem, da man her har mulighed for at dyrke sin sportsgren på de tidspunkter og præmisser, man selv ønsker.
Mange vælger i den forbindelse at dyrke sin sportsgren i udlandet på ferier, hvor man kan få oplevelser udover det sædvanlige. Mange vælger eksempelvis at tage til Thailand.
Cykling og golf i Thailand er en oplagt kombination, hvor landet indbyder til begge dele.
Der er således lækre faciliteter til golf på en rejse til Thailand, hvor du vil møde storslåede baner pakket ind i smuk natur. Græstæppet er tætklippet, sandbunkerne er kridhvide og klimaet er behageligt. Mange tager således eksempelvis til landet i øst, når de kolde måneder viser sig i Danmark, da man således har mulighed for at forlænge sommeren eller tage tidligt hul på foråret.
Golf i Thailand kan herefter kombineres med cykling, hvor du både vil finde fladt og bakket landskab. Cykelsport i Thailand er på ingen måde på samme størrelse som i Danmark, men mange europæere og danskere vælger alligevel cykelrejse til Thailand, da man har rig mulighed for forskellige discipliner. Du kan således køre landevejscykling på store, flade strækninger, ligesom der også er masser af landskab, der indbyder til offroad- og mountainbiking. Thailand giver dig derfor rig mulighed for en aktiv ferie med cykling og golf, ligesom der også er rig mulighed for efterfølgende at slappe af i poolen, på resort, på stranden eller noget helt fjerde.
golf i thailand

Thailand som destination for golf og cykling

Hvis du overvejer en cykelferie til Thailand, har du både mulighed for at leje cykel og udstyr i Thailand, ligesom du også med fordel kan få din egen med. Du kan således tjekke din cykel ind med din øvrige bagage i lufthavnen. Mange flyselskaber vil dog tage et gebyr for at tjekke din cykel ind, da denne må ses som ekstraordinær bagage, men det kan alligevel være en god idé, da du således får en cykel med, som du kender ind og ud.

Det samme gør sig gældende med golfudstyr. De fleste golfresorts giver dig mulighed for at leje udstyr i umiddelbar nærhed, men her kan det igen være en god idé at medbringe sit eget udstyr. Der er dog selvfølgelig også den mulighed, at du køber nye jern i landet, hvor man ofte har mulighed for at forhandle sig frem til en attraktiv besparelse, du ikke har mulighed for at score i Danmark.

At kombinere cykling og golf i Thailand er derfor særdeles anbefalelsesværdigt. Der er næsten statsgaranti for, at du får en fantastisk oplevelse, da Thailand som land også har masser at tilbyde dig som turist i form af kulinariske oplevelser, kulturelle attraktioner og ægte afslapning.

Læs meget mere om cc travel, der udbyder disse skønne rejser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *