Skal du på cykelferie? Så venter dig der med garanti en uforglemmelig tur, uanset om det er en rolig cykelferie med familien rundt om i Danmark, eller om den består af en tur til syden, hvor der skal cykles mange lange distancer, og måske oven i købet bestiges en lang række forskellige bjerge; måske endda nogle af de bjerge, som de professionelle cykelryttere cykler på, når de kører en af de tre store Grand Tour’s.

 

Cykelferie i Danmark

Har du sammen med familien eller vennerne planlagt, at skulle på cykelferie herhjemme, så kan I godt glæde jer. Danmark er et utrolig smukt cykelland, og der er utrolig mange flotte og skønne naturområder, hvor det er muligt at cykle gennem, og samtidig holde en pause og få en bid mad. Samtidig har Danmark mange forskellige campingpladser, kroer og andre sovesteder, hvor det er muligt at gøre stop for dagen, og forberede sig til den næste dag. Uanset, om ferien skal foregå på Jylland, Fyn, Sjælland eller Bornholm, så kan en cykelferie varmt anbefales herhjemme, og med en god udrustning bestående af en taske med et telt, lidt rent undertøj samt lappegrej, så kommer man rigtig langt på en cykel. Omvendt kan man også være så heldig, at have en servicebil, hvor ens telt kan fragtes med, måske hvis der er nogle bedsteforældre, som kommer på besøg på turen, eller nogle fra familien, som ikke vil cykle, men hellere køre rundt på ferien. Uanset hvad, så skal en cykelferie i Danmark nok blive rigtig sjov.

 

Cykelferie i udlandet

Elsker du at cykle, så skal du helt bestemt give dig selv den oplevelse, at komme til udlandet på en cykelferie. Uanset om du gør det med et rejsebureau, et par kammerater eller med din cykelklub, så venter der dig en stor oplevelse. At komme til syden, hvor vejret oftest er bedre end herhjemme, omgivelserne endnu flottere og cykelkulturen en helt anden end herhjemme, er en fantastisk oplevelse, og den skal alle cykelfanatikere prøve at opleve engang.

I Danmark har vi ikke mange bjerge, men det kan syden bestemt kompensere for. Her er der bjergpas nok for alle mand, og du skal bestemt nok opleve, at blive presset, hvis du begiver dig i kast med nogle af de højeste tinder dernede. Særligt Frankrig, Italien og Spanien er attraktive destinationer, men også de græske øer Rhodos, Kreta og Mallorca er populære endestationer, som mange cykelelskere vælger at besøge hvert år. Læs evt. mere om cykelrejser og rejser i det hele taget på Rejsegevinst.dk.

Cykelferie

Det rette udstyr til turen

En cykelferie kræver, at man har udstyret i orden, således at du ikke skulle gå død midt ude på en stor landevej, langt væk fra den nærmeste by. Det er derfor vigtigt, at du har en mobiltelefon på dig hele tiden, således at du kan ringe efter hjælp, hvis det skulle blive nødvendigt. Samtidig kan en sadeltaske være særdeles praktisk, da det her er muligt at opbevare lappegrej og ekstra slanger, hvis du skulle være så uheldig at punktere. Ellers kan en lille smart rygsæk være en super investering, således at du kan have lidt mad og drikke med på turen, samt andet nødvendigt udstyr, samt rent tøj osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *