Er du den person der bare ikke kan sidde stille og har behov for at være aktive døgnet rundt? Så tag på en aktiv ferie med CC Travel.

CC Travel byder dig på dit livs oplevelse med stort udvalg af rejser over hele verdenen. Med 26 år i bagagen og tusindvis af tilfredse kunder, må de være blandt de bedste hvis du søger en aktiv rejse. Jeg vil her give dig mit bud 3 ideelle destinationer.

Thailand

I Thailand finder du rigtig mange turister, de fleste af disse vælger at tage derned for at slappe af. Men det er også muligt at få en rigtig fed aktiv ferie. Du kan f.eks. leje en cykel og begive dig ud i det ukendte eller kan du gøre brug af en guide fra CC Travel, som planlægger det bedst mulige rute sammen med dig, som går igennem Thailands bedste seværdigheder.

Gå på opdagelse i nordlige Thailand, her finder du måske et af verdens bedste steder, når det gælder aktiv ferie. Her er der rig mulighed for at tage på udflugter både i flok eller enkeltvis. Jeg vil dog anbefale dig at gøre brug af en form for guide i de ture du har udset dig, det gør det bare simpelhent 100 gange nemmere.

Indien

Indien er hjemsted til et meget cykelvenligt land, mange elsker simpelthen at cykle her. Det forstår man godt, når man begiver sig ud på selve landet, hvor naturen og seværdigheder gør det til en særlig oplevelse. I Indien findes stort udvalg af guidede ture for turister, det handler blot om at finde de rette udbydere. Hvis du går rundt i storbyerne, står de lokale nærmest i kø for at sælge dig noget. Derfor skal du huske at være varsom og beslutte dig med omhu.

Italien

Den sidste destination er selvfølgelig Thailand, på mange måder minder Italiens kultur og tænkemåde på mange måder de danske. Dette gør det derfor meget nemmere at navigere og rejse rundt i landet. Italien har rigtig mange seværdigheder du på din rejse bare skal opleve. Men nu er dette en aktiv ferie og derfor skal der også ske noget aktivt.  Italien har intet mindre end 24 nationalparker, som alle sammen byder på uovertrufne naturoplevelser. Her vil der rig mulighed for at udføre forskellige aktiviteter, du kan f.eks. tage på en lang vandretur alt i mens du ser på den flotte ramme af natur og dyr samlet et sted eller hvis det skulle være for langt at gå, kan jeg anbefale dig at leje en cykel. Derudover vil der mulighed for at tage på trekking, i Italiens vilde bjerge. Tag f.eks. på 7 dage i Cinque Terre, som byder på de flotteste kyststrækninger, kæmpe vinmarker og fiskelandsbyer.

Læs mere om aktiv ferie her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *